Дајте ни крилја :: Годишен извештај


AHOS

Active and Healthy Olympic Seniors - Erasmus +

повеќе >

 


Пристапница

Станете дел од нашето здружение и допринесете кон подобар и посреќен свет...

повеќе >

 


Прашај го докторот

Добијте одговори за сите прашања поврзани со дисфунцкии, хендикеп, ретки болести и посебни потреби...

повеќе >

 


Подарете лек или друго

повеќе >

 


Годишен извештај 2018

Видете документ

 


Годишен извештај 2017

Видете документ

 


Годишен извештај 2016

Видете документ

 


Годишен извештај 2015

Видете документ

 


Годишен извештај 2014

Видете документ

 


Годишен извештај 2013

Видете документ

 


Годишен извештај 2012

Видете документ

 


Годишен извештај 2011

Видете документ